Григор Димитров ще премери сили с Николас Джари в мач от

...
Григор Димитров ще премери сили с Николас Джари в мач от
Коментари Харесай

Григор Димитров - Николас Джари 6:6, играе се тайбрек

Григор Димитров ще премери сили с Николас Джари в мач от четвъртфиналите на " Мастърс " шампионата на твърди кортове в китайския град в Шанхай. Двубоят се чака да започва не по-рано от 11:30 часа българско време.

В сряда най-хубавият български тенисист се разправи със световния номер 2 Карлос Алкарас в три сета и по този метод откри място измежду най-хубавите 8 в конкуренцията, до момента в който Джари надви Диего Шварцман от Аржентина.
 Григор Димитров към този момент има победи над шестима, достигали до №1 в света
Григор Димитров към този момент има победи над шестима, достигали до №1 в света

Не е побеждавал единствено Лейтън Хюит и Анди Родик

Двамата ще се изправят един против различен за трети път, като Джари има преимущество в тези дуели, защото два пъти е надделявал над българската ракета.

Евентуалният победител от този конфликт ще срещне някого всред французина Юго Умбер или руснака Андрей Рубльов на ½-финалите в китайския мегаполис.

Сортирай

преди 17 секунди
6:6
Гейм на 0 за чилиеца след хубави сервиси на Джари и по този начин всичко ще се реши след тайбрек. Григор ще сервира първи.

преди 3 минути
6:5
Българският представител си обезпечи най-малко тайбрека, откакто поведе на Джари с 6:5. Този епизод от тяхното съревнование беше приключен с мощен сервис по правата.

преди 10 минути
 Снимка 637598
Източник:

преди 11 минути
5:4
Григор имаше лек спешен миг в деветия гейм, когато Джари го притисна с няколко доста положителни контраатаки. В последна сметка нашето момче удържа на напрежението и се приближи доста покрай спечелването на значимия първи сет.

Последно обновяване в 12:20 ч. на 13.10

преди 18 минути

Forehand power up | |
— ATP Tour (@atptour)

преди 23 минути
3:3
Григор Димитров получи аплодисментите на публиката с баснословен бекхенд по правата в шестия гейм, когато безусловно " обезоръжи " Джари при негов сервис. Чилиецът до този миг нямаше асове на своята сметка, което несъмнено откриваше някои пробойни в тактиката му за този четвъртфинален дуел от ATP 1000 шампионат в Шахнхай. Именно в гореспоменатия гейм Димитров имаше първа действителна опция за пробив, която бе обезвредена мощните сервиси на Джари, минали границата от 200 км/ч. 

преди 33 минути

Категоричен сервис-гейм на 0 за Николас Джари. 2:2! 

Последно обновяване в 11:58 ч. на 13.10

преди 34 минути

Only two semi-final spots remain vs |
— ATP Tour (@atptour)

преди 35 минути

Първата отмора идва при резултат 2:1 за Григор Димитров. С оглед представянето на двамата тенисисти, доста мъчно ще се доближи до пробив.

преди 38 минути

Началото на дуела протече по предстоящ метод и двамата тенисисти завоюваха първите си сервис геймове. Добро усещане в играта на Григор правеше отличният му % на форхенди, а това очевидно затрудняваше латиноамериканския му противник. Джари отговаряше с физическа мощност, която му отваряше преимущество в обособени " горещи зони " от корта.

преди 47 минути

НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!

преди 1 час
Спомнете си за един от дуелите сред Григор и Джари, датиращ от 2019 година  Григор Димитров загуби от Николас Джари под дъжда в Барселона
Григор Димитров загуби от Николас Джари под дъжда в Барселона

Българинът беше малко по-слабият в мач, който не трябваше да се играе

преди 1 час
Доброто въодушевление с Григор постоянно е обезпечено
Grigor got them good |
— ATP Tour (@atptour)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР